Refer a Friend: Beveel een vriend aan en krijg een extra vergoeding!

01, januari, 2023

Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in geneesmiddelenonderzoek bij Janssen CPU? Heb jij een vriend, studiegenoot, familielid of ken je een geschikte vrijwilliger? Verwijs hen door en je kan een  vergoeding ter waarde van € 150 verdienen.

Hoe werkt het?

Simpel! Elke vrijwilliger die in het verleden als effectieve of reserve kandidaat heeft deelgenomen aan minstens één klinisch onderzoek bij Janssen CPU, mag onbeperkt vrienden aanbevelen. Als jouw aanbevolen kennis voor de eerste keer screent voor een studie, vraagt deze een formulier bij het onthaal en vervolledigt de vragen. Na zijn/haar binnenkomst voor de studie als effectieve of reserve, ontvang jij, als dank voor je doorverwijzing, een vergoeding van € 150 binnen 6 à 8 weken na follow-up. Onderaan kan je de voorwaarden nalezen.

Wie weet nemen jullie samen deel aan een volgende studie?

 

* Je vriend(in) mag nog niet op studiespecifieke screening zijn geweest bij Janssen CPU. Vraag onderling om toestemming om elkaars gegevens aan ons door te geven. We behouden het recht om het aanbevelingssysteem op elke moment te wijzigen of beëïndigen. Dit programma valt onder goedkeuring van het Onafhankelijke Ethische Comité.

 

Onder voorbehoud van onderstaande voorwaarden, zal de ‘refer a friend’ vergoeding uitbetaald worden:

  • De persoon door wie jij bent doorverwezen, heeft in het verleden als reserve of effectieve deelgenomen aan een studie bij Janssen CPU
  • Jij heb nog nooit eerder deelgenomen aan studie activiteiten (incl. screening) bij Janssen CPU.
  • Na screening, kom je als effectieve of reserve binnen voor een studie op D-1.
  • Bij studie inschrijving, heb je de naam van de persoon die jou heeft doorverwezen  telefonisch vermeld aan rekrutering.
  • Tijdens de screening vul je het daartoe behoren ‘refer a friend’ document in, om correcte opvolging te kunnen geven.
  • Dit document moet verwerkt worden tijdens de screening. Documenten die achteraf worden ingevuld, kunnen niet geaccepteerd worden door rekrutering.
  • Het is de verantwoordelijheid van de doorverwezen vrijwilliger om bij het onthaal van de screening het ‘refer a friend’ document op te vragen bij de stewards, te vervolledigen en te ondertekenen. 
  • De persoon door wie jij bent doorverwezen , kan een vergoeding van €150 krijgen (met een maximum van 25 keer) indien alle voorwaarden zijn voldaan en zal uitbetaald worden 6-8 weken na jouw deelname.