Contacteer ons

Kunnen wij je helpen?

Onze contactgegevens

Janssen Clinical Pharmacology Unit (CPU)

Lange Bremstraat 70

2170 Merksem, Antwerpen

0800 97 886 (BE) of +32 3 640 32 30 (NL)

[email protected]

 

Kijk zeker even op onze pagina met veelgestelde vragen. Mogelijk vind je hier alvast een antwoord! Door de CPU een e-mail te sturen ga je akkoord met de verwerking van je gegevens door de CPU in overeenstemming met haar privacybeleid.

 

Bereikbaarheid van onze afdeling

Ga het ZNA Jan Palfijn ziekenhuis niet binnen, maar volg de weg rechts naast de spoedafdeling naar achter en volg de pijlen met ‚ÄėJanssen Clinical Pharmacology Unit‚Äô. Onze afdeling bestaat uit het hoofdgebouw "Merksem 1" voor meerdaags verblijf en een tijdelijk bijgebouw "Merksem 2" voor screening en ambulante visite.

 

Met de auto?

Parkeer vooraan op de betaalparking van het ZNA Jan Palfijn of in de straten rondom het ziekenhuis. Nadat je hebt geparkeerd, kan je makkelijk te voet tot bij Janssen CPU komen. Neem hiervoor de weg naast de spoed (rechts van de hoofdingang) naar de achterkant van het ziekenhuis. De straten rond ZNA Jan Palfijn in Merksem zijn een roze parkeerzone. Dit betekent dat parkeren op de straten rond het ziekenhuis betalend is tussen 9u en 19u en gratis is op zon- en feestdagen. Je kan per dag éénmalig gratis parkeren voor maximum 2 uur. Hier lees je meer informatie over tarieven, regels en apps.   

 

Met de brommer, motor, step of fiets?

Plaats je rijtuig in de daarvoor voorziene rekken, vlakbij de inkom van ons hoofdgebouw. Hou steeds de nood- en brandwegen vrij. Tijdens een meerdaags verblijf is het mogelijk om je fiets, brommer of motor te parkeren in de afgesloten personeelsparking van het ziekenhuis. Maak hier melding van bij het onthaal en wij helpen je verder bij openen van de toegangspoort.