Verwijs je vriend door en krijg een vergoeding! Ontdek ons aanbevelingsprogramma

02, januari, 2024

Refer a Friend Beveel een vriend aan en ontvang een vergoeding

Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in geneesmiddelenonderzoek bij Janssen CPU? Heb jij een vriend, studiegenoot, familielid of ken je een geschikte vrijwilliger? Verwijs hen door en je kan een vergoeding van € 150 verdienen.

 

Hoe werkt het? 

Heel eenvoudig! Elke vrijwilliger die in het verleden als effectieve of reserve kandidaat heeft deelgenomen aan minstens één klinisch onderzoek bij Janssen CPU, mag vrienden aanbevelen. Als jouw aanbevolen kennis voor de eerste keer screent voor een studie, ontvangt hij/zij een link naar het online formulier per e-mail en vervolledigt de vragen. Na zijn/haar screening, ontvang jij, als dank voor je doorverwijzing, een vergoeding van € 150 binnen 6 à 8 weken na follow-up. Onderaan kan je de voorwaarden nalezen.

Wie weet nemen jullie samen deel aan een volgend onderzoek?

 

* De nieuwe vrijwilliger mag nog niet eerder op studiespecifieke screening zijn geweest bij Janssen CPU. Er wordt geen vergoeding uitbetaald wanneer er tijdens de screening positief wordt getest op drugs of alcohol. We behouden het recht om het aanbevelingssysteem op elke moment te wijzigen of te beëindigen. Dit programma valt onder goedkeuring van een onafhankelijk Ethisch Comité.

 

Onder voorbehoud van onderstaande voorwaarden, zal de ‘refer a friend’ vergoeding uitbetaald worden:

  • De persoon door wie de nieuwe vrijwilliger werd doorverwezen (= ambassadeur), kan een vergoeding van €150 krijgen (maximaal 15 keer) indien alle voorwaarden zijn voldaan.
  • De ambassadeur heeft in het verleden als reserve of effectieve deelgenomen aan een studie bij J&J CPU. 
  • De nieuwe vrijwilliger mag nog niet eerder op studiespecifieke screening zijn geweest bij J&J CPU. 
  • Tijdens de screening ontvangt de nieuwe vrijwilliger een e-mail met een link naar het online formulier “TV-FRM-56087 Refer a friend”. Ook op de CPU website staat een knop met de link naar het formulier.  
  • De nieuwe vrijwilliger en de ambassadeur vragen onderling toestemming om elkaars gegevens aan ons door te geven. Het is de verantwoordelijkheid van de nieuwe vrijwilliger om het formulier “TV-FRM-56087 Refer a friend” online te vervolledigen. Papieren formulieren worden niet langer aanvaard.  
  • Het online formulier kan de vrijwilliger invullen in de periode tussen de screening en de start van de studie (dag -1). Documenten die na dit moment worden ingediend, kunnen niet geaccepteerd worden door J&J CPU. 
  • Na de screening, ontvangt de ambassadeur, als dank voor de doorverwijzing, een vergoeding van € 150 binnen 6 à 8 weken na follow-up. Er wordt geen vergoeding uitbetaald wanneer er tijdens de screening positief wordt getest op drugs of alcohol. Na controle van de doorverwijzing wordt het formulier verwijderd.  

Formulier aanbevelingsprogramma

 

 

Wil jij ook deelnemen aan klinisch onderzoek? 

Schrijf je hier in!

Ontdek onze studies