Refer a Friend: Ons aanbevelingsprogramma

Refer a Friend Beveel een vriend aan en ontvang een vergoeding

Ken je iemand die ook ge√Įnteresseerd is in geneesmiddelenonderzoek bij Janssen CPU? Heb jij een vriend, studiegenoot, familielid of ken je een geschikte vrijwilliger? Verwijs hen door en je kan een vergoeding van ‚ā¨ 150 verdienen.

 

Hoe werkt het? 

Heel eenvoudig! Elke vrijwilliger die in het verleden als effectieve of reserve kandidaat heeft deelgenomen aan minstens √©√©n klinisch onderzoek bij Janssen CPU, mag onbeperkt vrienden aanbevelen. Als jouw aanbevolen kennis voor de eerste keer screent voor een studie, vraagt deze een formulier bij het onthaal en vervolledigt de vragen. Na zijn/haar screening, ontvang jij, als dank voor je doorverwijzing, een vergoeding van ‚ā¨ 150 binnen 6 √† 8 weken na follow-up. Onderaan kan je de voorwaarden nalezen.

Wie weet nemen jullie samen deel aan een volgend onderzoek?

 

* De nieuwe vrijwilliger mag nog niet eerder op studiespecifieke screening zijn geweest bij Janssen CPU. Er wordt geen vergoeding uitbetaald wanneer er tijdens de screening positief wordt getest op drugs of alcohol. We behouden het recht om het aanbevelingssysteem op elke moment te wijzigen of te be√ęindigen. Dit programma valt onder goedkeuring van een onafhankelijk Ethisch Comit√©.

 

Onder voorbehoud van onderstaande voorwaarden, zal de ‚Äėrefer a friend‚Äô vergoeding uitbetaald worden:

  • De persoon door wie de nieuwe vrijwilliger werd doorverwezen (= ambassadeur), kan een vergoeding van ‚ā¨150 krijgen indien alle voorwaarden zijn voldaan.

  • De ambassadeur heeft in het verleden als reserve of effectieve deelgenomen aan een studie bij Janssen CPU.

  • De nieuwe vrijwilliger mag nog niet eerder op studiespecifieke screening zijn geweest bij Janssen CPU.

  • Tijdens de screening vult de nieuwe vrijwilliger het formulier ‚ÄúTV-FRM-56087 Refer a friend‚ÄĚ in. De nieuwe vrijwilliger en de ambassadeur vragen onderling toestemming om elkaars gegevens aan ons door te geven.

  • Het is de verantwoordelijkheid van de nieuwe vrijwilliger om bij het onthaal van de screening het formulier ‚ÄúTV-FRM-56087 Refer a friend‚ÄĚ op te vragen bij de medewerker, te vervolledigen en te ondertekenen.¬†

  • Het formulier moet verwerkt worden tijdens de screening. Documenten die achteraf worden ingediend, kunnen niet geaccepteerd worden door Janssen CPU.

  • Na de screening, ontvangt de ambassadeur, als dank voor de doorverwijzing, een vergoeding van ‚ā¨ 150 binnen 6 √† 8 weken na follow-up. Er wordt geen vergoeding uitbetaald wanneer er tijdens de screening positief wordt getest op drugs of alcohol. Na controle van de doorverwijzing wordt het formulier verwijderd.¬†

  • We behouden het recht om het aanbevelingssysteem op elk moment te wijzigen of te be√ęindigen. Dit programma valt onder goedkeuring van een onafhankelijk Ethisch Comit√©.

 

Wil jij ook deelnemen aan klinisch onderzoek? 

Schrijf je hier in!

Ontdek onze studies