Selectieproces proefpersoon: Van A tot Z

Wat kan je verwachten?

Stap 1: Registreer als vrijwilliger

Maak een account aan en registreer jezelf als kandidaat proefpersoon bij Janssen CPU. Vul je persoonsgegevens correct in en beantwoord de medische vragenlijst. Op die manier kom je in onze database van testpersonen en houden we je op de hoogte van de nieuwe onderzoeken die passen binnen jouw profiel. Indien je een papieren registratie verkiest, sturen we op verzoek een infopakketje per post.

 

Stap 2: Schrijf je in voor een studie

Heb je een geneesmiddelenonderzoek gezien waaraan je graag zou willen deelnemen? Prima! Eens je bent aangemeld op onze website kan je je eenvoudig inschrijven voor het onderzoek. Lees steeds de voorwaarden grondig door en ga na in je agenda of je beschikbaar bent voor de opgegeven periodes. Je inschrijving is steeds vrijblijvend en toont je interesse in een studie.

  

Stap 3: Telefonisch gesprek

Zodra je inschrijving verwerkt is door het rekruteringsteam zal een medewerker contact met je opnemen om de studie verder toe te lichten. Samen overlopen we de studieplanning en bespreken we de toelatingsvoorwaarden. Zijn er geen vragen meer en is het gesprek positief verlopen? Dan boeken we een afspraak in voor een screening op onze faciliteit.

 

Stap 4: Screening

We verwelkomen je graag op onze afdeling in Merksem. Tijdens het vooronderzoek overloop je samen met de arts de toestemmingsformulieren. Deze bevatten de volledige informatie over de studie, de planning, de mogelijke risico's, de voor- en nadelen, de vergoeding die je ontvangt, enz. Enkel wanneer voor jou alles duidelijk is, onderteken je samen met de arts de documenten. Verder gaan we na of je voldoet aan de voorwaarden van het protocol van de studie, gevolgd door medische onderzoeken, zoals bloeddruk, urinecontrole, gewicht, enz.

 

Ben je uitgeloot om deel te nemen aan de studie? Dan verwelkomen we je graag in ons onderzoekscentrum. In ruil voor jouw bijdrage aan medicijnontwikkeling ontvang je een vergoeding.

 

Lees verder

Tijdens je verblijf
Vergoeding
Veiligheid en risico's

Overtuigd om mee te doen aan klinisch onderzoek? 

Schrijf je hier in!

Ontdek onze studies