Werken bij Janssen CPU

Klaar voor een nieuwe uitdaging

De Clinical Pharmacology Unit (CPU) is een afdeling van het farmaceutisch bedrijf Janssen, onderdeel van Johnson & Johnson. Deze unit is gevestigd in het Jan Palfijn ziekenhuis te Merksem en staat in voor het uitvoeren van klinisch geneesmiddelenonderzoek bij gezonde vrijwilligers. Janssen CPU is wereldwijd het enige klinisch onderzoekscentrum binnen Johnson & Johnson.

Janssen staat in voor alle farmaceutische activiteiten binnen de groep. In België werken er meer dan 5.000 medewerkers, verdeeld over de sites Beerse, Geel, Olen, Mechelen, La Louvière, Gent en Merksem.

We zijn een innovatief bedrijf in volle ontwikkeling, wat betekent dat we continu op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Wetenschappelijk toptalent krijgt bij ons de kans om te groeien en te participeren in baanbrekend onderzoek en samen met een enthousiast team een verschil te maken voor patiënten wereldwijd. Naast medewerkers in R&D en Supply Chain, zijn er bij Janssen ook tal van specialisten in financiën, informatica, marketing en verkoop aan de slag in diverse ondersteunende diensten.

 

Werken op onze afdeling

Om onze klinische onderzoeken uit te voeren is Janssen CPU op zoek naar nieuwe kandidaten voor de meest uiteenlopende jobs. Daarnaast bieden we ook stageplaatsen aan. Ga naar jobs.jnj.com en filter op "Beerse" om de actuele vacatures te zien en online te solliciteren.

Liever helpen als bijverdiener? Dat kan! Samen met meer dan 140 verpleegkundigen, artsen, apothekers, laboranten, psychologen, administratieve en logistieke krachten, zorgen we voor een kwalitatieve en veilige uitvoer van onze klinische studies. Alle informatie over deze interim vacatures vind je op Randstad of mail naar [email protected].

Ontdek de Clinical Pharmacology Unit van Janssen en duik de innovatieve en wetenschappelijke wereld in van het klinisch onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen en vaccins!

Werken bij Janssen CPU
Werken bij Janssen CPU
Werken bij Janssen CPU

Wil jij liever deelnemen aan klinisch onderzoek? 

Schrijf je hier in!

Ontdek onze studies